2009. november 6., péntek

2009. november 4. - Zavar

A mai nap híre: Pannácska 4.050 gr. Pezsgődurranás, habparty, ováció, sült malac, egyebek. Éljen!
És egy hete végigalusszuk az éjszakát, a gyerekek este tíz után, csak hajlnali ötkor éhesek.
Jaj viszont a mai nap rossz híre, hogy voltunk korai fejlesztőben és megint felírtak új tornát. Persze ez a torna csak fejlesztő célzatú, de már megint megborul a kialakult rend, megint agyalni kell, hogy mi a fontos, áhhhh.....grrrrrr...... Benedek ugyanis kötött izomzatú ami "bár nem jelent semmit, és el is múlhat, de nem biztos, hogy jó irányba fejlődik..." Oké ezt eddig is tudtuk, ezért is tornáztatjuk, de most megint gondolkodhatok, hogy mi legyen mi ne legyen, mert a neurológus által felírt tornát írta felül a gyógytornász (a korais) , de az orvosi javaslattól nem merek eltérni, tehát akkor most kiegészül a torna (plusz fél óra? ó hogy az a.....) Áhhhh, de utálom már ezt. Aki csak ránéz a gyerekekre javasol valami fejlesztést, de a nap 24 órája nem elég annyi fejlesztésünk van már. Persze a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve, nem kell annyi orvoshoz elhurcibálni a gyereket és akkor nem kumulálódik a sok vélemény. Mert nincs két egyforma. Hozzáteszem, hogy a neurológus szerint nem kell korai fejlesztés a gyerekeknek, de elvittük őket, hátha mondanak valamit. Na mondtak - kellett ez nekem? A korais szerint ráadásul hetente kellene vinni a Benedeket, mert "bár nincs semmi baja, csak kissé kötöttebb, ami nem kóros, de ki tudja, és ezért szakmailag szerinte mindenképpen szükséges a heti egy meeting". Egyébként a felírt új tornát is csak nekem kell itthon végeznem, akkor minek azt kontrolláltatni hetenként (kint kertvárosban, ahova csomó gyerek jár, csomó betegséggel)? Hát most megmakacsoltam magam, hogy elég szerintem a két hetenkénti, de sújt a felelősség, hogy ha nem kezd el valamit csinálni a Bencsúr akkor én rontom el. Bocs Bencsúr már előre is.
Így is elcsesztem a novembert, mert bár most e hónapban már többször nem kellett volna orvoshoz mennünk kértünk egy védőoltást, amit jövő héten adnak be, persze véletlenül sem egyszerre a két gyereknek, tehát kétszer kell vizitelnünk a kórházban. Ojjé!
Alig várom a harmadik gyereket, akit majd nem fejlesztünk, nem tornáztatunk, hanem majd nő mint a gaz.
Így lesz belőle gaz-ember. (hahaha mekkora szóvicc!!!!)
Azt hiszem ledőlök aludni.
(torna után)





Na mindegy, alszom rá egyet hátha okosabb leszek.





1 megjegyzés:

BB írta...

Szia Zita,
ha lenne itthon (Kecskeméten) pezsgőm, biztosan innék egy pohárral Panna egészségére! Így csak gratulálok :-)
Ha ez kicsit megnyugtat: ma kb. 25 percen keresztül hallgattam Kétségbeesett Kispapa és Tapasztalt Anyuka kollégáim csevegését arról, hogy most akkor hasra fektethető-e a 8 hetes kislány vagy sem... Biztosan mindent jól csinálsz, hajrá!
bb